• 6,015.00 

  ARGENTINA

  Les raons per les que l’Argentina impressiona als viatgers són evidents. El tango, la carn, els gauchos, el futbol, la Patagònia, els Andes… Només les més típiques ja creen un espectacular còctel que desperta la passió pel viatge. Enamora’t d’Argentina!

 • 4,790.00 

  BOLÍVIA

  Bolívia és un lloc salvatge, i tant els amants de la natura com els estetes i poetes trobaran paisatges i viuran experiències que no es veuen en molts altres llocs del planeta. La fondària i riquesa cultural, històrica i espiritual de la nació més indígena de l’Amèrica Llatina és sorprenent.

 • 3,136.00 

  COREA DEL SUR

  La República de Corea depara un fabulós ventall d’experiències.Paisatges seductors i 5.000 anys de cultura i història. El cercle blau i vermell enmig de la bandera de Corea del Sud simbolitza a la perfecció la fluïda barreja entre l’antic i el modern en aquest país conegut oficialment com a República de Corea.

 • 4,550.00  las vegas usa

  COSTA OEST

  Paisatges i llegendes atreuen als aventurers a l’Oest, on un bon menjar, uns vins entre vinyers a Napa o Sonoma, la història dels nadius nord-americans i una aventura a l’aire lliure regalen un dia rodó. Les ciutats de l’Oest gaudeixen de personalitats molt diferents i proposen múltiples experiències i activitats al viatger. Museus, forts, poblets de tova, etc. El viatger s’acostarà més al ric i polièdric passat de la costa oest d’Estats units (Lonely Planet).

 • 2,390.00  mercat nadalenc creuer cap d'any

  CREUER DE CAP D’ANY

  Vols acomiadar el 2018 d’una manera ben especial? Què et sembla a bord del creuer Queen Elisabeth. Gaudeix de l’esperit nadalenc a Shouthampton, Bruges, Cherbourg i Amsterdam, amb mercats de Nadal i un comiat de Cap d’Any en un ambient festiu i ple de màgia.

 • 973.00  Creuer de Cap D'any pel Danubi

  CREUER DE CAP D’ANY PEL DANUBI

  Què et sembla anar de Creuer per Cap d’Any i acomiadar el 2018 d’una manera ben especial? Gaudeix de l’esperit nadalenc en un creuer pel Danubi. Un creuer fluvial amb parades a Viena, Bratislava i Budapest, mercats de Nadal i un comiat de Cap d’Any en un ambient festiu i ple de màgia a bord del vaixell M.S River Discovery II.

 • 843.00  Viena Nadal Creuer de Cap D'any pel Danubi

  CREUER DE NADAL PEL DANUBI

  Et ve de gust fer un creuer de Nadal pel riu Danubi? L’època nadalenca té un magia ben especial, les ciutats europees s’engalanen per celebrar les festes. No hi ha millor pla que gaudir de ciutats amb encant com Viena, Bratislava i Budapest, en un creuer fluvial amb mercats de Nadal.

 • 1,645.00 

  EGIPTE

  Egipte en grup desperta l’explorador que tots portem a dins. Descobreix Karnak, aquesta petita població que alberga el complex religiós més prominent de l’Antic Egipte i el més gran conegut fins a dia d’avui. Sembla gairebé impossible que les enormes escultures i pedres dels dos temples que l’Egipte faraònic va ubicar a Abu Simbel hagin sigut aixecades dues vegades.

 • 1,705.00 

  EL MARROC

  Marroc, la porta a l’Àfrica, és un lloc d’una diversitat aclaparadora. Un país que ofereix al viatger serralades llegendàries, ciutats ancestrals, deserts infinits… i una càlida acollida. Des de les dunes del Sàhara fins als pics de l’Alt Atlas, Marroc sembla fet a mida per als viatgers. Aquesta franja nord-africana està encatifada de paisatges lírics, com els tapissos que es poden comprar a les cooperatives locals. Les ciutats del Marroc es compten entre les més fascinants del continent. Conviden a seguir les petjades seculars de nòmades i comerciants fins al cor ancestral de ciutats com Fes, amb el laberint de carrerons de la seva medina, a Jamaa el Fna, a Marràqueix i el seu carnavalesc teatre de carrer.

 • 2,745.00 

  ESCÒCIA

  Cels immensos, paisatges solitaris, una naturalesa espectacular, excel·lent marisc i locals que són tot seny i hospitalitat. Descobreix Escòcia en grup!