MÈXIC en grup

14 dies / sortida: dissabte 2 d juny d 2018

Preu per persona: 3.465€

mèxic en grup

Enamora’t de Mèxic en grup

Platges de palmeres, menjar picant, selves humides, ciutats enormes, focs artificials, l’angoixa de Frida… Mèxic en grup evoca vívids somnis. I la realitat satisfà les expectatives (Lonely Planet).

VIDA A L’AIRE LLIURE

Amb selves humides, volcans nevats, deserts de cactus i 10.000 km de costa ribetejada de platges de sorra i llacunes plenes de fauna, Mèxic ofereix una aventura infinita per als sentits i un lloc on viure, sobretot, a l’aire lliure.

ART I ALMA D’UNA NACIÓ

Les civilitzacions prehispàniques de Mèxic van construir alguns dels grans monuments arqueològics del món, com les piràmides de Teotihuacán i els temples maies de Palenque. El període virreinal espanyol va deixar ciutats plenes de places arbrades i mansions i esglésies de pedra ricament esculpides.

ELS MEXICANS

Suposen la peça central de l’experiència mexicana. Aquesta població molt diversa, des dels moderns de Ciutat de Mèxic fins als tímids indígenes de les aldees de Chiapas, és coneguda pel seu amor al color i les seves festes, però també és un poble filosòfic, que valora més la simpatia que els horaris.

CIUTAT DE MÈXIC

A la Ciutat de Mèxic (CDMX) la vida és tan intensa com el seu propi traçat urbanístic. Així, en un mateix carrer és possible trobar els edificis més sofisticats convivint amb restes arqueològiques i venedors de tamales. Tradició i modernitat a pocs metres de distància.

ICONES MUNDIALS

El Mèxic modern va viure una explosió artística de la mà de pintors com Diego Rivera i Frida Kahlo. Excel·lents museus i galeries documenten la fascinant història del país i la seva empenta creativa.

CULTURA POPULAR

La cultura popular resulta igual de vibrant, des dels clubs de ball underground i l’art de carrer de Ciutat de Mèxic fins a la meravellosa artesania indígena.

Itinerari

02 juny 2018
Barcelona-Ciutat de Mèxic
Presentació a l’aeroport de Barcelona, 2 hores abans de la sortida. Trobada amb el nostre guia acompanyant i sortida en vol regular via Washington. Arribada, trasllat, sopar i allotjament a l’hotel.

03 juny 2018
Ciudad de México
Esmorzar a l’hotel. Sortida per realitzar la visita de la ciutat i el Museu d’Antropologia: el Zócalo, la Catedral, el Palau Presidencial (Frescos de Diego Rivera), la plaça de Sant Domingo, el Palau de Belles Arts, el Passeig de la Reforma, la Tercera secció del Bosc de Chapultepec, la Zona Residencial de les Lomas, etc. Finalitzarem al Museu d’Antropologia, considerat com un dels tres més importants del món en el seu gènere. Dinar. A la tarda, visita de la Basílica de Guadalupe i de les piràmides de Teotihuacan. Retorn, sopar i allotjament a l’hotel.

04 juny 2018
Ciutat de Mèxic-Puebla-Oaxaca
Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora cap Puebla de los Ángeles per visitar Santa Maria Tonantzintla, temple bellament decorat per les mans indígenes. En el seu centre històric coneixerem la Plaza de Armas, la Catedral, la Capilla del Rosario, la Casa de las Muñecas, la Companyia de Jesús, la Universitat, Placeta, el Callejón de los Sapos i la Casa del Alfeñique. Temps lliure al Parián, colorista centre artesanal. Dinar de benvinguda de grup. Continuem, a través de panoràmics paisatges, cap a Oaxaca, terra de jade i or. Sopar i allotjament a l’hotel.

05 juny 2018
Oaxaca-Monte Albán-Oaxaca
Esmorzar a l’hotel. Al matí anirem a la Muntanya Albán, zona arqueològica construïda sobre una muntanya, on trobarem manifestacions de les cultures Olmeca, Zapoteca i Mixteca: la Gran Plaça, l’Observatori, la Tomba Nº 7 i les Estelas de los Danzantes. Dinar. Ja a Oaxaca visitarem el seu centre històric colonial incloent el magnífic Temple de Santo Domingo, el Caminador Turístic ens condueix entre monuments arquitectònics, galeries, botigues, restaurants… fins l’Albereda, la Catedral i el Zócalo. Finalitzarem en els mercats Benito Juárez i 20 de novembre. Sopar i allotjament a l’hotel.

06 juny 2018
Oaxaca-Tule-Tlacochauya/Teotitlán del Valle/Mitla/Tehuantepec
Esmorzar a l’hotel. Sortida per recórrer el més atractiu de les Valls Centrals. A Santa Maria El Tule, podrem admirar el ahuehuete (arbre) mil·lenari més antic del planeta. En Tlacochauaya podrem veure el conjunt religiós dominic del segle XVI. En Teotitlán del Valle llueix sempre colorit amb els seus tapets de llana de telers domèstics i amb tints naturals com el anyil, la grana cotxinilla, la molsa de roca. Dinar. Finalment arribada a Mitla, la ciutat dels morts, important lloc de bella decoració a força de greques simbòliques. Serpentejant entre les valls pintades de cactus de la Serra Mare, arribarem al vespre a Tehuantepec. Sopar i allotjament.

07 juny 2018
Tehuantepec/Cañón del Sumidero/San Cristóbal de las Casas
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a l’Estat de Chiapas. Al migdia, a bord de llanxes, remuntem el riu Grijalva a través de l’imponent Cañón del Sumidero: les Cuevas del Hombre i del Silencio, la Cascada Grande, el Castillo i el Árbol de Navidad, veritable caprici de la mare natura. Dinar. Temps lliure a Chiapa de Corzo. Continuació cap a San Cristóbal de las Casas. Temps lliure, sopar i allotjament a l’hotel.

08 juny 2018
San Cristóbal de las Casas/Comunidades Indígenas
Esmorzar a l’hotel. Visita del poblat indígena de San Juan Chamula i Zinacantán, poblacions indígenes típiques que conserven les seves tradicions, creences religioses i organització social. L’església, habitatge i vestimenta són molt pintoresques. Dinar. Temps lliure, per caminar per aquesta bella ciutat i visitar el mercat, Santo Domingo, la Catedral, el Museu del Jade, on hi ha una rèplica de la tomba del Rei Pakal. Sopar i allotjament a l’hotel.

09 juny 2018
San Cristóbal de las Casas/Agua Azul/Palenque
Esmorzar a l’hotel. Sortida a través d’un paisatge d’atapeïda vegetació cap a les Cascadas de Agua Azul, on es podrà nedar i gaudir de les càlides aigües i del seu impressionant color blau. Dinar. Retorn, sopar i allotjament a l’hotel.

10 juny 2018
Palenque/Campeche
Esmorzar a l’hotel. Visita de la zona arqueològica de Palenque, enclavada a la selva. Una de les més importants del Món Maya. Dins de la Pirámide de las Inscripciones es va trobar el sarcòfag del Rei Pakal, amb una làpida gravada en relleu. Temple de la Cruz Foliada, Temple del Sol i el Palau. Dinar. Continuació cap a Campeche i visita panoràmica on ens trobem amb una bella panoràmica del Golf de Mèxic. Sopar i allotjament a l’hotel.

11 juny 2018
Campeche/Uxmal/Mèrida
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Uxmal, per visitar aquesta impressionant zona arqueològica, famosa per ser un dels centres cerimonials maia més llegendaris. Visita de la Piràmide del Endevino, el Quadrangle de les Monges, el Palau del Governador i el Joc de la Pilota. Continuació cap a Mèrida “la ciutat Blanca” on farem un recorregut panoràmic: el Passeig de Montejo, el monument a la Pàtria, la Plaça Principal amb la Catedral i els Palaus de Govern. Sopar de comiat amb menjar típic del Yucatán. Allotjament a l’hotel.

12 juny 2018
Mèrida/Chichén Itzá/Riviera Maya
Esmorzar a l’hotel. Sortida al matí cap a la interessant zona arqueològica de Chichén Itzá, antiga capital dels Toltecas. El Castell, el Juego de Pelota, etc. Dinar. Temps lliure per poder nedar en un típic Cenote (Ik Kil). Continuació cap a Riviera Maya. Arribada i allotjament en règim de tot inclòs.

13 juny 2018
Riviera Maya
Tot inclòs a l’hotel. Dia lliure per realitzar activitats personals i gaudir de les instal·lacions de l’hotel. Allotjament.

14 juny 2018
Riviera Maya/Cancún/Barcelona
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport de Cancún per sortir en vol regular amb destinació Barcelona, via Washington. Nit a bord.

15 juny 2018
Barcelona
Arribada a l’aeroport de Barcelona.  Fi dels nostres serveis.

Preus

HABITACIÓ DOBLE
Preu per habitació doble
3.465€
(per persona, taxes incloses)

HABITACIÓ INDIVIDUAL
Suplement individual
445€
(per persona, taxes incloses)

Hotels previstos (o similars) 

– Ciutat de Mèxic: Casa Blanca

– Oaxaca: Misión de los Ángeles

– Teunatepec: Calli

– San Cristóbal de las Casas: Diego de Mazariego

– Palenque: Ciudad Real

– Campeche: Gamma Malecon

– Mèrida: El Conquistador

– Riviera Maya: Barcelo Palace

Què inclou

TRANSPORT
Bitllets d’avió Barcelona / Mèxic i Cancún / Barcelona amb American Airlines, trasllats aeroport-hotel-aeroport i detallats en l’itinerari, transport terrestre autobús AC.

ALLOTJAMENT I RÈGIM
12 nits d’allotjament als hotels indicats en Pensió Completa (10 esmorzars, 10 dinars i 9 sopars en hotels + 1 sopar en restaurant) i règim Tot Inclòs a Riviera Maya.

EXCURSIONS I VISITES
Guia acompanyant des de Barcelona, guies locals i visites com s’indiquen en l’itinerari.

ALTRES
Taxes aèries incloses (270€ subjectes a dia d’emissió), sopar i regal de comiat, propines al guia i el conductor i assegurança de viatge.

NO INCLOU
Begudes en els àpats, ESTA (per Estats Units), maleters i tot el que no estigui indicat en l’apartat anterior.

Fotografies

 • Mèxic en grup
  Decoració mexicana
 • Mèxic en grup
  Mariachis a Mèxic
 • Mèxic en grup
  Menjar típic mexicà
 • Mèxic en grup
  Riviera Maya

 

Descarrega el resum del viatge en PDF
Reservar

Els comentaris estan tancats.