JORDÀNIA en grup

8 dies / sortida: diumenge 14 d octubre d 2018

Preu per persona: 1.960€

jordània en grup

Coneix Jordània en grup

A la cruïlla de la història durant més de 2000 anys, el regne de Jordània atresora antiquíssims monuments i un espectacular paisatge desèrtic. Descobreix Jordània en grup! (Lonely Planet).

ANTIC ATRACTIU

Jordània ha acollit visitants des que les caravanes de camells recorrien la llegendària carretera del Rei carregades d’encens i espècies. Mercaders nabateus, legionaris romans, exèrcits musulmans i fervents creuats han travessat aquesta terra deixant al seu pas monuments espectaculars.

MERAVELLA DEL MÓN

Per les seves reduïdes dimensions i gran diversitat, Jordània recompensa fins i tot les visites més curtes amb punts d’interès i activitats de categoria. A més dels seus molts altres monuments històrics i bíblics, sempre espectaculars, el país ofereix fantàstics paisatges desèrtics, un mar salat en el punt més baix del planeta, terres de l’interior sembrades de flors primaverals i llogarets que conserven les tradicions del passat.

PETRA

Petra, l’antiga ciutat nabatea,  és la joia de la corona entre les nombroses riqueses del país.

TOLERÀNCIA

La tolerància és indispensable per acollir infinites onades de visitants, i Jordània ha conreat al màxim aquesta virtut, absorbint en els últims temps centenars de milers de refugiats de Palestina i l’Iraq, a més d’acomodar un creixent nombre de turistes sovint insensibles davant els valors conservadors jordans.

Itinerari

14 octubre 2018
Barcelona-Amman
Presentació a l’aeroport de Barcelona, dues hores abans de la sortida. Trobada amb el nostre guia. Embarcament en el vol amb destinació Amman, companyia Royal Jordanian. Arribada i rebuda per part dels nostres assistents. Trasllat a l’hotel i descans. Sopar i allotjament.

15 octubre 2018
Amman-Jerash-Ajloun-Amman
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Jerash. Visita de la ciutat romana. Continuació cap a Ajloun on coneixerem el castell del segle XII de l’època dels creuats. Retorn a la capital per fer una panoràmica de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

16 octubre 2018
Amman-Castells del Desert-Mar Mort
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap als Castells del desert, construccions dels segles VII – IX. A continuació, trasllat al Mar Mort, on trobarem el punt més baix de la Terra. Possibilitat de bany. Sopar i allotjament a l’hotel.

17 octubre 2018
Mar Mort-Madaba-Mont Nebo-Shobak-Petra
Esmorzar a l’hotel. Sortida per visitar l’Església Ortodoxa de Sant Jordi. Continuació cap al Mont Nebo per contemplar les espectaculars vistes. També visitarem el castell Shobak, del s.XII. Seguirem cap a Petra. Arribada, sopar i allotjament a l’hotel.

18 octubre 2018
Petra
Esmorzar a l’hotel. Dia complet de visita a la ciutat rosa, capital dels Nabateus i una de les 7 les meravelles del món. El tresor és sens dubte el millor atractiu del monument. A la tarda, parada al centre del poble de Petra. Sopar i allotjament a l’hotel.

19 octubre 2018
Petra-Petita Petra-Wadi Rum
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a la Petita Petra, un altre gran exemple d’arquitectura Nabatea. Continuació cap a Wadi Rum, el desert de Lawrence d’Aràbia. Farem la visita amb cotxes 4×4 contemplant així un bell paisatge desèrtic. Sopar i allotjament al campament.

*Possibilitat d’allotjar-se en Martian Dome dins del campament Sun City Camp, a Wadi Rum. Aquestes tendes tenen forma rodona com un iglú i des del seu interior es pot observar la lluna i les estrelles durant la nit.

20 octubre 2018
Wadi Rum-Amman
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a la capital Amman. Arribada i acomodació l’hotel. Resta del dia lliure per recórrer la ciutat al seu aire. Sopar i allotjament a l’hotel.

21 octubre 2018
Amman-Barcelona
Esmorzar a l’hotel. A l’hora prèviament indicada, trasllat cap a l’aeroport internacional d’Amman. Embarcament en el vol de la companyia Royal Jordanian amb destinació Barcelona. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

Preus

HABITACIÓN DOBLE
Preu per habitació doble per a grups de 21-24 persones
1.960€
(per persona, taxes incloses)

MARTIAN DOME (Sun City Camp)
Tendes en forma de iglú al campament
145€
(per persona, taxes incloses)

HABITACIÓN INDIVIDUAL
Suplement individual
490€
(per persona, taxes incloses)

Hotels previstos (o similars) 

– Amman: Amman Landmark 4*

– Mar Mort: Kempinski 5*

– Petra: Moevenpick Resort 5*

– Wadi Rum: Sun City Camp

Què inclou

TRANSPORT
Bitllets d’avió Barcelona / Amman / Barcelona i trasllats aeroport-hotel-aeroport.

ALLOTJAMENT I RÈGIM
6 nits d’allotjament en els hotels indicats + 1 nit d’allotjament en campament en Pensió Completa (esmorzar diari, 6 dinars i 6 sopars).

EXCURSIONS I VISITES
Guia acompanyant des de Barcelona i guies locals. Entrades i excursions mencionades a l’itinerari.

ALTRES
Taxes aèries incloses (300€ subjectes a dia d’emissió).

NO INCLOU
Begudes en els àpats, maleters i tot el que no estigui indicat en l’apartat anterior.

Fotografies

 • Jordània en grup
  Increïbles colors desèrtics
 • Jordània en grup
  Fauna al país
 • Jordània en grup
  Jordània
 • Jordània en grup
  Postals des de Jordània
 • Jordània en grup
  Paisatges de Jordània
Descarrega el resum del viatge en PDF
Reservar

Els comentaris estan tancats.