JAPÓ en grup

15 dies / sortida: dimarts 8 d maig d 2018

Preu per persona: 4.495€

japó en grup

Descobreix Japó en grup

Japó és realment un lloc etern, on les antigues tradicions es fusionen amb la vida moderna de la manera més natural del món (Lonely Planet). Descobreix Japó en grup!

CULTURA TRADICIONAL

A primera vista, el Japó és un model de modernitat, però viatjant pel país sorgeixen nombroses ocasions de contactar amb la tradició.

PAISATGES ESPECTACULARS

Japó és un arxipèlag volcànic allargat i estret. Més de dos terços de la seva superfície és muntanyenca, amb fonts termals per tot arreu.

GASTRONOMIA EXQUISIDA

Allà on s’estigui, al Japó mai cal recórrer més de 500 metres per menjar bé. Molts restaurants solen estar especialitzats en un sol plat -potser perfeccionat durant generacions- i presten gran atenció als ingredients frescos i a la composició del plat.

CIUTATS DINÀMIQUES

Els paisatges urbans de les ciutats japoneses, plens de neons, semblen decorats d’una pel·lícula de ciència ficció, encara que alguns no hagin canviat en dècades.

Itinerari

08 maig 2018
Barcelona-Osaka
Presentación en el aeropuerto de Barcelona, en los mostradores de Air China, dos horas antes de la salida. Encuentro con nuestra guía. Salida en vuelo regular con destino Osaka, vía Shanghai. Noche a bordo.

09 maig 2018
Osaka-Kyoto
Llegada al aeropuerto internacional de Kansai. Después de los trámites de inmigración y aduana, encuentro con el asistente de habla española y traslado al hotel. Llegada, almuerzo y resto del día de descanso para aclimatarse y dar una vuelta con nuestro guía acompañante. Alojamiento.

10 maig 2018
Kyoto
Esmorzar a l’hotel. Avui farem la visita de la ciutat de Kyoto en què coneixerem el Castell Nijo (entrada), una de les construccions més espectaculars de la ciutat i un perfecte exemple de l’arquitectura castell-palau del Japó del període Edo. Seguirem amb el Temple Sanjusangen-Do, el nom del qual literalment es tradueix per edifici amb trenta-tres espais, que fa referència als exactament trenta-tres espais que separen les columnes que mantenen el temple en peu. Dinar.

A la tarda, continuarem amb la visita del Temple Kinkakuji (Pavelló Daurat), un dels temples més famosos de Kyoto, el qual té les parets exteriors de les dues plantes superiors recobertes de pa d’or. Seguirem amb el jardí del Temple Tenryuji (entrada) i el bosc de bambú de Arashiyama. A l’hora indicada, trasllat i allotjament a l’hotel.

11 maig 2018
Kyoto-Nara-Kyoto
Esmorzar a l’hotel. Al matí, sortida per realitzar l’excursió de Nara. Coneixerem el Temple Todaiji (entrada) amb el Gran Buda de Nara, el més cèlebre dels monuments antics de la ciutat; el Daibutsu-den, dins el parc dels cérvols sagrats, on es troba l’estàtua de bronze i la construcció de fusta més gran del món; el Parc de Nara i el Temple Kasuga, famós per les seves múltiples llanternes de bronze. Dinar.

Després de la visita, tornada a Kyoto. En el trajecte coneixerem el Santuari de Fushimi Inari, famós pel seu camí de toriis votius. Arribada i allotjament a l’hotel.

12 maig 2018
Kyoto-Hiroshima-Kyoto
Esmorzar a l’hotel. Al matí, trasllat a l’estació de Kyoto a peu. Sortida en tren bala (shinkansen) amb destinació Hiroshima. Arribada i visita de la ciutat on coneixerem el Parc commemoratiu de la Pau amb el seu museu (entrada), la cúpula de la bomba atòmica. Dinar. Seguirem cap a l’illa de Miyajima en ferri, famosa per la porta “torii” al mar. Aquí descobrirem el santuari sintoista de Itsukushima (entrada). Retorn a Kyoto i allotjament a l’hotel.

13 maig 2018
Kyoto-Koyasan
** Les seves maletes es traslladaran directament a l’hotel a Osaka. Si us plau preparin equipatge de mà per a 2 nits **

Esmorzar a l’hotel. Sortida de Kyoto cap a Koyasan, on coneixerem la muntanya sagrada i el Temple Kongobuji (entrada), el Danjo Garan i el Mausoleu Okunoiun. Dinar. Després de la visita, trasllat, sopar i allotjament a l’shukubo (monestir).

14 maig 2018
Koyasan-Ruta de Kumano-Kawayu Onsen
A primera hora del matí, poden participar en els serveis religiosos del temple. Esmorzar típic japonès vegetarià. Després de l’esmorzar, sortida cap al lloc sagrat de Kumano. Dinar.

A la tarda, farem l’antiga ruta de peregrinació Kumano Kodo (60min) on visitarem el Oyunohara, l’antic regne de Kumano Hongu Taisha. Finalment visitarem el Santuari Kumano Hongu Taisha, el recinte principal de la ruta de peregrinació. Sopar i allotjament en un ryokan on podran gaudir d’un “onsen” o aigües termals.

** Per al recorregut de la Ruta de Kumano, si us plau preparin roba i calçat adequats. També és recomanable portar una tovallola, paraigües o impermeable per si el temps ho requereix **

15 maig 2018
Kawayu Onsen-Shirahama-Osaka
Esmorzar al ryokan. Sortida cap a Shirahama, per agafar el tren amb destinació Osaka. Arribada i visita de la ciutat: l’Observatori jardí flotant del Umeda Sky Building i el barri de Dotombori. Allotjament a l’hotel.

16 maig 2018
Osaka-Kanazawa
** Les seves maletes es traslladaran directament a l’hotel a Osaka. Si us plau preparin equipatge de mà per a 2 nits **

Esmorzar a l’hotel. Sortida d’Osaka al tren amb destinació a Kanazawa. Aquí visitarem el jardí Kenrokuen (entrada), el mercat de Oumicho, el barri Higashi Chagai i el barri Nagamachi on visitarem l’antiga casa residència samurai. Dinar. Trasllat i allotjament a l’hotel.

17 maig 2018
Kanazawa-Shirakawago-Takayama
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Shirakawago per visitar les cases tradicionals “Gasshozukuri”, declarades Patrimoni de la Humanitat. Dinar. Continuarem cap a Takayama, per conèixer el Yatai Kaikan (sala d’exposicions de carrosses festives) i el carrer tradicional Kami Sannomachi. Trasllat al ryokan per gaudir de les seves aigües termals. Sopar i allotjament al ryokan.

18 maig 2018
Takayama-Nagoya-Hakone-Tòquio
Esmorzar a l’hotel. Sortida de Takayama cap Odawara, via Nagoya amb tren exprés i tren bala. A l’arribada, trasllat al Parc Nacional de Fuji-Hakone per conèixer el Llac Ashi on farem un bonic passeig en vaixell i pujarem amb telefèric a la Muntanya Komagatake. Dinar. Després de la visita, sortida cap a Tòquio. Arribada, trasllat i allotjament a l’hotel.

19 maig 2018
Tòquio
Esmorzar a l’hotel. En el dia d’avui farem la visita de Tòquio on coneixerem: el Museu Edo, que rememora la història de Tòquio des de finals del segle XVI fins a la seva revolució industrial; el Temple d’Asakusa Kannon amb la seva arcada comercial, construït per a albergar l’estàtua de la deessa de la misericòrdia trobada per dos pescadors; el districte de Ginza; la Torre de Tòquio amb el seu observatori a 150 metres i Akihabara, coneguda com Electric Town, la zona comercial de productes electrònics i d’entreteniment audiovisual. Dinar durant les visites. Retorn i allotjament a l’hotel.

20 maig 2018
Nikko
Esmorzar a l’hotel. Excursió a Nikko. Avui visitarem el Santuari shintoísta de Toshogu, el llac Chuzenji i la cascada Kegon pujant per la carretera “I-Ro-Ha” (ziga-zaga). Dinar. A la tarda, trasllat, sopar i allotjament a l’hotel.

21 maig 2018
Tòquio-Barcelona
Esmorzar a l’hotel. Dinar. A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per sortir en vol regular amb destinació Barcelona. Sopar i nit a bord.

22 maig 2018
Barcelona
Arribada a Barcelona. Fi dels nostres serveis.

Preus

HABITACIÓ DOBLE
Preu per habitació doble per a grups de 21-24 persones
4.495€
(per persona, taxes incloses)

*Consulteu preus per a grups de menys persones (15-20 pax)

HABITACIÓ INDIVIDUAL
Suplement individual
520€
(per persona, taxes incloses)

Hotels previstos (o similars) 

– Kyoto: Sunroute Kyoto

– Monte Koya: Sekishoin

– Katsuura: Urashima

– Kanazawa: Dalwa Roynet Kanazawa

– Takayama: Route inn Grantia Hida Takayama

– Tòquio: Sunshine City Prince

Què inclou

TRANSPORT
Bitllets d’avió Barcelona / Osaka – Tòquio / Barcelona via Xangai (Shànghăi), transport terrestre i trasllats aeroport-hotel-aeroport.

ALLOTJAMENT I RÈGIM
12 nits d’allotjament als hotels indicats i règim alimentari segons programa (12 esmorzars, 13 dinars i 4 sopars).

EXCURSIONS I VISITES
Guia acompanyant des de Barcelona i guia de parla hispana en el destí.

ALTRES
Taxes aèries incloses (345€ subjectes a dia d’emissió), sopar i regal de comiat, propines al guia i el conductor i assegurança de viatge.

NO INCLOU
Begudes en els menjars, maleters i tot el que no estigui indicat en l’apartat anterior.

Fotografies

 • Japó en grup
  El castell d'Osaka
 • Japó en grup
  El temple Fushimi Inari a Kyoto
 • Japó en grup
  Torii al Japó
 • Japó en grup
  Fotografies característiques del Japó

 

 

 

 

Descarrega el resum del viatge en PDF
Reservar

Els comentaris estan tancats.