ISRAEL en grup

8 dies / sortida: dilluns 14 d maig d 2018

Preu per persona: 2.255€

Israel en grupo

Descobreix Israel en grup

Israel en grup: Cruïlla on convergeixen Àsia, Europa i Àfrica, aquesta regió és punt de trobada de cultures, imperis i religions des del començament dels temps. (Lonely Planet)

TERRA SANTA

Bressol del judaisme i el cristianisme, i terra sagrada pels musulmans i bahá’is, permet al visitant submergir-se en la riquesa i varietat de les seves pròpies tradicions religioses, i descobrir altres credos.

DISTÀNCIES CURTES

Les distàncies són curtes, de manera que el viatger pot relaxar-se en una platja de la Mediterrània un dia, surar al mar Mort al següent i fer després submarinisme al mar Roig.

TEL AVIV

Fa només un segle Tel Aviv era poc més que dunes. Avui és una extensa i cosmopolita ciutat plena de bars, bistrós i boutiques, però la platja segueix sent l’epicentre de la seva vida.

NATZARET

El poble on va créixer Jesús és avui una animada ciutat àrab. En el seu casc antic hi ha estrets carrerons amb esglésies que commemoren l’Anunciació i altres passatges del Nou Testament i  mansions de l’època otomana.

BETLEM

Durant gairebé dos mil·lennis els pelegrins cristians han anat arribant a la ciutat natal de Jesús i els seus habitants els han alimentat en els seus restaurants i allotjat en les seves posades.

Itinerari

14 maig 2018
Barcelona – Tel Aviv
Presentació a l’aeroport de Barcelona, dues hores abans de la sortida. Trobada amb el nostre guia acompanyant i sortida del vol regular amb destinació Tel Aviv. Arribada i trasllat i allotjament a l’hotel.

15 maig 2018
Tel Aviv
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Jope per visitar el barri dels Artistes i el Monestir de Sant Pere. Continuarem amb una visita panoràmica dels principals punts d’interès de la ciutat: el carrer Dizengoff, el Palau de Cultura, El Museu de Tel Aviv, La Plaça Yitzhak Rabin i el Mercat Carmel, entre d’altres. Dinar. A continuació, visitarem el famós Museu de la Diàspora. Retorn i tarda lliure. Sopar i allotjament a l’hotel.

16 maig 2018
Tel Aviv – Galilea
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Cesarea per visitar el Teatre Romà, la Ciutat Creuada i l’Aqüeducte. Se segueix a Haifa per visitar el Santuari Bahai i els Jardins Perses. Visita panoràmica des del cim de la Muntanya Carmel i visita al monestir Carmelita. Dinar. Continuació cap a Sant Joan d’Acre per apreciar les fortificacions medievals. Seguim cap a Safed: ciutat de la Càbala i el misticisme jueu. Visita de la Sinagoga de Josef Caro. Continuació per les muntanyes de Galilea fins al Kibutz. Sopar i allotjament a l’hotel.

17 maig 2018
Galilea – Jerusalem
Esmorzar a l’hotel. Avui farem un recorregut per les diferents instal·lacions del Kibutz per conèixer el seu estil de vida. Sortida cap a la Muntanya de les Benaurances, lloc del Sermó de la Muntanya i després a Tabgha, lloc del miracle de la multiplicació dels pans i els peixos. Se segueix cap a Cafarnaüm per visitar l’Antiga sinagoga i a la casa de Sant Pere. Sortida via Tiberiades cap Yardenit, paratge sobre el riu Jordà, lloc tradicional del baptisme de Jesús. Dinar. Se segueix a Nazareth per conèixer la Basílica de l’Anunciació, la Fusteria de Sant Josep i la font de la Mare de Déu. Continuació a la Vall del Jordà envoltant Jericó, visita panoràmica de la ciutat i de la Muntanya de la Temptació. Es finalitza a través del Desert de Judea cap a Jerusalem. Sopar i allotjament a l’hotel.

18 maig 2018
Jerusalem – Betlem – Jerusalem
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap al Mont de les Oliveres per a una vista panoràmica de la ciutat. Es continua cap a l’Hort de Getsemaní per conèixer la Basílica de l’Agonia. Continuació a la Muntanya Sion per visitar la Tomba del Rei David, el Cenacle i l’Abadia de la Dormició. Dinar. Se segueix a través del Barri Jueu i el Cardo Romà cap al Museu de la Ciutadella. A la tarda sortida a Betlem per visitar la Basílica de la Nativitat, la Gruta de Sant Jeroni i l’església de Santa Caterina. Retorn a Jerusalem. Sopar i allotjament a l’hotel.

19 maig 2018
Jerusalem 
Esmorzar a l’hotel. Sortida per a una visita panoràmica de la ciutat nova de Jerusalem: la Knesset (Parlament), la Residència Presidencial i el Teatre Municipal. Visita al Museu Israel on es troba el Santuari del Llibre i la Maqueta de Jerusalem en l’època de Jesús. Seguim cap a Ein Karem per conèixer el lloc del naixement de Sant Joan Baptista i continuem cap a la visita del Museu de l’Holocaust. Dinar. Sortida cap a la ciutat vella. Recorregut per les 14 estacions de la Via Dolorosa, l’Església de la Flagel·lació, la Capella de la Condemna, el Calvari i el Sant Sepulcre. Visita al Mur de les Lamentacions. Sopar i allotjament a l’hotel.

20 maig 2018
Jerusalem – Masada – Mar Mort – Jerusalem
Esmorzar a l’hotel. En el dia d’avui farem l’excursió a Masada i al Mar Mort. Al matí, sortida cap al mar Mort, a través de les muntanyes de Judea. El viatge continua des d’allà a la vora del mar Mort fins a la fortalesa del desert de Masada.

En arribar a Masada, coneixerem la heroica història dels lluitadors jueus. Pujarem al telefèric i després, farem un tour per la fortalesa de la muntanya que va ser construïda pel rei Herodes. Aquest és el lloc on els fanàtics del segle I van tenir la seva última batalla contra les tropes romanes. Dinar.

Seguirem cap al Mar Mort. Les seves ribes conformen el punt més baix de terra seca del planeta! Tindrem l’oportunitat de surar i nedar a les aigües del Mar Mort, del qual molts pensen que tenen efectes terapèutics. Sopar i allotjament a l’hotel de Jerusalem.

21 maig 2018
Tel Aviv – Barcelona
Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport de Tel Aviv per agafar el vol amb destinació Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

**Passaport en vigor amb vigència de 6 mesos**

Preus

HABITACIÓ DOBLE
Preu per habitació doble per a un grup de 15-20 persones
2.435€
(per persona, taxes incloses)

HABITACIÓ DOBLE
Preu per habitació doble per a un grup de 21-24 persones
2.255€
(per persona, taxes incloses)

HABITACIÓ INDIVIDUAL
Suplement per individual
425€
(per persona, taxes incloses)

Què inclou

TRANSPORT
Bitllets d’avió Barcelona – Tel Aviv – Barcelona.

ALLOTJAMENT I RÈGIM
7 nits d’allotjament en Pensió Completa.

EXCURSIONS I VISITES
Guia acompanyant des de Barcelona, visites detallades a l’itinerari.

ALTRES
Taxes aèries incloses (60€ subjectes a dia d’emissió), propines al xofer i guia, maleters als hotels, sopar i regal d’acomiadament i assegurança i bossa de viatge.

NO INCLOU
Begudes en els àpats i tot el que no estigui indicat a l’apartat anterior.

Hotels

Tel Aviv: H. Metropolitan (Cat. Plata).

Kibutz: Hahoshrim.

Jerusalem: H. Leonardo (Cat. Plata).

  • Israel en grup
    Ein Gedi - Israel
  • Israel en grup
    Jerusalem - Israel
  • Israel en grup
    Galilea - Israel

 

Descarrega el resum del viatge en PDF
Reservar

Els comentaris estan tancats.