EGIPTE en grup

8 dies / sortida: dissabte 14 d abril d 2018

Preu per persona: 1.735€

egipte en grup

Descobreix Egipte en grup

Egipte en grup desperta l’explorador que tots portem a dins. La civilització de l’antic Egipte encara ens sorprèn.

KARNAK

Descobreix aquesta petita població que alberga el complex religiós més prominent de l’Antic Egipte i el més gran conegut fins a dia d’avui.

ABU SIMBEL

Sembla gairebé impossible que les enormes escultures i pedres dels dos temples que l’Egipte faraònic va ubicar a Abu Simbel hagin sigut aixecades dues vegades.

EL NIL

Rius hi ha molts i molt bonics però com el Nil cap. Estem davant la ribera més espectacular del planeta, davant la successió més impressionant de temples, piràmides i conjunts arqueològics.

PIRÀMIDES DE GIZA

Teories sobre la seva construcció a part, ningú pot negar la fascinació que exerceixen les Piràmides d’Egipte sobre tot aquell que s’apropa a contemplar les seves pedres mil·lenàries.

ESFINX DE GIZA

Aquesta gran escultura mitològica continua robant-li protagonisme a les piràmides. Fes-te la típica fotografia del petó de rigor.

Itinerari

14 abril 2018
Barcelona-El Caire
Presentació a l’aeroport de Barcelona, dues hores abans de la sortida. Trobada amb el nostre guia i sortida del vol regular amb destinació El Caire, tràmits de visat, trasllat i allotjament a l’hotel.

15 abril 2018
El Caire
Esmorzar a l’hotel. Al matí, visita panoràmica de les Piràmides Keops, Kefren i Micerinos. Passeig pel recinte per apropar-nos a l’Esfinx i a cadascuna de les tres piràmides; opcionalment es podrà entrar per veure les càmeres funeràries. Accedirem a una zona més alta per contemplar una impressionant vista panoràmica d’aquestes construccions que han sobreviscut al pas del temps. Dinar. A la tarda, visita de Memphis i Sakkara. Sopar i allotjament a l’hotel.

16 abril 2018
El Caire/Luxor
Esmorzar a l’hotel. Dia destinat a la visita del Museu, la Mesquita, la Ciutadella, la Mesquita Alabastre, el Barri Copto i el Bazar. A l’hora indicada agafarem el vol amb destinació Luxor. Arribada i embarcament en el creuer. Allotjament a bord.

17 abril 2018
El Caire/Luxor/Esna/Edfú
Esmorzar a bord. Avui, visita de la Necròpolis de Tebas, a la riba occidental del Nil: la Vall dels Reis, el temple de Medinet Habu, el temple de Deir el Bahari (el de la reina Hatshepsut) i els Colossos de Memnon. A continuació, coneixerem el temple de Karnak -meravellosa obra de l’Egipte Faraònic dedicat al Déu Amon Ra- i el temple de Luxor, -dedicat al mateix Déu i situat al centre de la ciutat-. Dinar. Navegació cap a Esna per creuar la resclosa i cap a Edfú, ciutat situada a la riba occidental del riu Nil. Sopar i nit a bord.

18 abril 2018
El Caire/Kom Ombo/Aswan
Esmorzar a bord. Al matí, sortida en calesses per a la visita al temple de Edfu dedicat al Déu Horus: construït sobre un altre temple més petit és el segon temple en majors dimensions i més ben conservat, ja que durant anys va estar enterrat sota la sorra del desert. Retorn al vaixell i navegació cap a Kom Ombo. Dinar. Visita del temple ptolomeic de Kom Ombo, imponent construcció a la vora del Nil i conegut també com el temple de Sobek i Haroeris. Navegació cap a Aswan. Sopar i nit a bord.

19 abril 2018
Aswan
Esmorzar a bord. Al matí farem l’excursió a Abu Simbel en autocar. Retorn al vaixell i, a continuació, visita de la Pedrera de Granit, l’Obelisc inacabat i la Gran Presa, veritable meravella de l’enginyeria tècnica i d’importància cabdal per al desenvolupament d’Egipte. Dinar. Possibilitat de realitzar la visita al Temple de Philae. A la tarda, passeig en faluca al voltant de l’illa Elefantina. Sopar i nit a bord.

20 abril 2018
Aswan/El Caire
Esmorzar a bord. Temps lliure per gaudir de les instal·lacions del vaixell fins a l’hora prevista per al trasllat a l’aeroport. Dinar. Sortida en el vol domèstic amb destinació a El Caire. Arribada i trasllat a l’hotel. A la nit, sopar de comiat en un restaurant local. Allotjament a l’hotel.

21 abril 2018
El Caire/Barcelona
Esmorzar a l’hotel. A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb destinació Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

Preus

HABITACIÓ DOBLE
Preu per habitació doble en un grup de 21 a 24 persones
1735€
(per persona, taxes incloses)

*Consulteu el preu en cas de ser un grup de menys persones

HABITACIÓ INDIVIDUAL
Suplement individual
225€
(per persona, taxes incloses)

Què inclou

TRANSPORT
Bitllets d’avió Barcelona/Caire/Luxor-Aswan/Caire/Barcelona, trasllats aeroport-hotel-aeroport.

ALLOTJAMENT I RÈGIM
4 nits d’allotjament en Creuer + 3 nits en l’hotel seleccionat o similar, Pensió Completa (esmorzar diari, 6 dinars i 6 sopars).

EXCURSIONS I VISITES
Guia acompanyant des de Barcelona, visites com s’indiquen a l’itinerari: Temples de Karnak i Luxor, Vall dels Reis, Medinet Habu, Deir el Bahari, Colossos de Mennon, Temples d’Edfú i Kom Ombo, Pedrera de Granit, Obelisc Inacabat, Gran Presa i passeig en faluca.

ALTRES
Taxes aèries incloses (subjectes a dia d’emissió), propines i assegurança de viatge.

NO INCLOU
Begudes als àpats, visat a Egipte, maleters i tot el que no estigui indicat a l’apartat anterior.

Fotografies

 • egipte en grup
  Fauna a Egipte
 • egipte en grup
  Temple d'Abu Simbel
 • egipte en grup
  Paisatges a Egipte
 • egipte en grup
  La piràmide de Giza
Descarrega el resum del viatge en PDF
Reservar

Els comentaris estan tancats.