Coneix el Turisme Solidari, una altra forma de viatjar

12 de juliol de 2018
Recomanacions, Viatges, Viatges amb grup

El turisme solidari és una gran oportunitat per viatjar d’una manera diferent: Aprèn, deixa’t inspirar i desconnecta! A Beatgers duem a terme un projecte solidari amb l’associació SHARE Guatemala, en concret, amb el seu innovador programa anomenat Share Tours. Es tracta d’un viatge perfecte tant per grups especialitzats de metges o mestres com per viatgers intrèpids que volen unir-se a l’aventura d’ajudar a les comunitats rurals de Guatemala. Sortides a l’agost, el setembre i a l’octubre amb grups mínims de 8 persones

L’objectiu del turisme solidari és sens dubte recolzar i inspirar, en aquest cas, als guatemaltecs per millorar el seu nivell de vida i el de les seves famílies a través de l’aprenentatge d’habilitats i el maneig sostenible de recursos. Beatgers implementa un Programa de Turisme de Suport, dut a terme per SHARE, visitant i treballant en comunitats on SHARE ha contribuït al desenvolupament sostenible, a través de diferents programes durant més de 30 anys, marcant la vida tant d’hostes com de visitants.

El treball de SHARE es basa en la generació d’oportunitats de desenvolupament per a persones emprenedores de Guatemala; als quals els brinda formació empresarial i financera, amb un enfocament de sostenibilitat. SHARE arriba a les comunitats més necessitades i inspira a les persones a través del Programa de Desenvolupament Empresarial, treballant a Guatemala, Jutiapa, Chimaltenango, Alta Verapaz, Baja Verapaz, Huehutenango, Quiché, Sacatepéquez i Santa Rosa.

SHARE i Beatgers participen i col·laboren en l’innovador Programa SHARE Tours, creant un vincle entre cultures, mitjançant la convivència i el suport al desenvolupament amb la participació de grups de turistes estrangers a les comunitats rurals en situació de vulnerabilitat a Guatemala.

Consulta AQUÍ les sortides i l’itinerari o truca’ns al 93 745 75 40 i t’informarem de tot sense compromís!