• 973.00  Creuer de Cap D'any pel Danubi

  CREUER DE CAP D’ANY PEL DANUBI

  Què et sembla anar de Creuer per Cap d’Any i acomiadar el 2018 d’una manera ben especial? Gaudeix de l’esperit nadalenc en un creuer pel Danubi. Un creuer fluvial amb parades a Viena, Bratislava i Budapest, mercats de Nadal i un comiat de Cap d’Any en un ambient festiu i ple de màgia a bord del vaixell M.S River Discovery II.

 • 843.00  Viena Nadal Creuer de Cap D'any pel Danubi

  CREUER DE NADAL PEL DANUBI

  Et ve de gust fer un creuer de Nadal pel riu Danubi? L’època nadalenca té un magia ben especial, les ciutats europees s’engalanen per celebrar les festes. No hi ha millor pla que gaudir de ciutats amb encant com Viena, Bratislava i Budapest, en un creuer fluvial amb mercats de Nadal.

 • 58.00  Pont de Besalú

  EXCURSIONS D’UN DIA

  No hi ha res com desconnectar de la rutina amb una escapada! Gaudeix de les nostres excursions d’un dia amb sortida des de Sabadell i dinar inclòs. Besalú, Montserrat, Cadaqués i molt més. Excursions amb visites i guia acompanyant.

 • 1,885.00 

  REPÚBLIQUES BÀLTIQUES

  Viatja a les Repúbliques Bàltiques
  Lituània és un país ple de sorpreses naturals i artificials, amb una història forjada per la fusió de les arrels paganes amb el fervor catòlic (Lonely

 • 1,930.00 

  SICÍLIA

  Bella, seductora, Sicília atrau els viatgers des de temps immemorials. La terra dels Cíclops ha estat elogiada per poetes, d’Homer a Virgili, i apreciada per nombroses cultures antigues (fenicis, cartaginesos, elimis, romans i grecs). Deliciosa amalgama d’influències culinàries, la cuina siciliana es basa en alguns ingredients bàsics de producció local: mariscs i cítrics, tonyina i peix espasa, pistatxos, ametlles i formatge ricota.