Millors destins 2016

Els 10 millors destins per viatjar el 2016, segons Trivago

Rànquings i llistes

Quins són els millors destins per a aquest 2016?

Trivago ha publicat la tercera edició del Best Value City Index en el que recomana els 100 millors destins del món per viatjar l’any 2016. D’aquesta primera selecció, Beatgers et porta les 10 primeres posicions recomanades per inspirar els vostres viatges de cara l’any vinent.

Els factors que han estat determinants per la selecció són: la reputació on line dels hotels del destí, les atraccions turístiques i les mitjanes de preus més econòmiques.

1- Fenghuang (la Xina)

És la guanyadora i guardonada com la millor ciutat per visitar aquest proper 2016. Fenghuang, a la província de Hunan, està declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i considerada una de les ciutats més boniques de tot el país.

Fenghuang, la Xina

Fenghuang, la Xina

2- Mostar (Bòsnia i Hercegovina)

Fa vora un mes, al setembre, un grup de Betravel va fer un viatge pels Balcans visitant com a primera parada la bonica ciutat de Mostar, la número 2 del rànquing. El simbòlic pont anomenat Stari Most, el riu Neretva, el barri antic declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, l’arquitectura otomana, les referències turques, entre d’altres, fan d’aquesta una ciutat imprescindible en la llista de viatges pendents.

Mostar. Els Balcans

Mostar. Els Balcans

3- Veliko Tarnovo (Bulgària)

Tot i ser poc coneguda pels turistes, Veliko Tarnovo va ser la capital del país durant l’època d’or de l’Imperi Búlgar a l’edat mitjana. Situada a 250 km de Sofía, actualment ocupa un paper cultural primordial a la zona nord de Bulgària.

4- Novi Sad (Sèrvia)

Es troba al nord del país a la vora del riu Danubi i separada per aquest en dues regions: Bačka i Syrmia. L’ambient bohemi de la ciutat acull a l’estiu el que va ser proclamat el Millor Festival Europeu l’any 2013: l’Exit Festival.

5- Pingyao (La Xina)

La Xina torna a aparèixer reivindicant la seva importància mundial. Pingyao es troba a mig camí entre Pekín i Xian, més populars turísticament parlant. La seva gran conservació permet gaudir al 100% del seu entorn: la muralla de 6 km que rodeja la ciutat, les cases de pedra o els carrers estrets i antics il·luminats pels famosíssims fanalets vermells, capaços d’amenitzar qualsevol nit de l’any, destaquen per sobre dels altres.

6- Sibiu (Romania)

Important centre econòmic i cultural de Transilvània perfectament conservat i el centre històric del qual està declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Fundada per colons alemanys, gran part de la seva arquitectura és germànica, motiu pel qual la seva gran majoria de turistes tenen la sensació de trobar-se a Alemanya en comptes de a Romania.

Sibiu, Romania

Sibiu, Romania

7- Súzdal (Rússia)

200 km separen Súzdal, ciutat de la óblas de Vladímir, de Moscou. Declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO dins de la categoria de ‘Monuments blancs de Vladímir i Súzdal l’any 1992. Els seus paisatges i les particulars cúpules de colors eclipsen totes les mirades.

8- Pécs (Hongria)

Capital Cultural d’Europa l’any 2010, és una de les 5 ciutats més grans del país. Es troba a 200 km de Budapest i presumeix d’albergar la cinquena universitat més antiga d’Europa fundada l’any 1367, la Universitat de Pécs. També compta amb la declaració de Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO gràcies a la seva necròpolis paleocristiana.

9- Wayanad (Índia)

Situada a l’estat de Kerala, destaca per la seva increïble biodiversitat de fauna i flora reafirmant-se així com una reserva natural d’exuberant vegetació i com a lloc ideal per realitzar un safari i fotografiar la vida salvatge de tigres, micos, elefants, entre d’altres.

10- Dali (La Xina)

Al sud de la Xina, província de Yunnan, entre les muntanyes Cangshan i el Llac Ernhai trobem el desè destí recomanat per viatjar aquest 2016. La fotografia representa un dels seus temples més coneguts: el Chongsheng, el temple de les tres pagodes construït al segle XI. 

 

El rànquing té com a protagonistes principals Àsia i Europa de l’Est.

Ja te’ls has apuntat a la llista de viatges pendents?

 

» Rànquings i llistes » Els 10 millors destins per viatjar...

, , , , , 8 d'octubre de 2015

Els comentaris estan tancats.