lleó gastronomia

Lleó: Capital Espanyola de la Gastronomia 2018

Notícies, Recomanacions Beatgers

Propera parada: Lleó

A partir del 1 de gener, Lleó estrenarà el títol de Capital Espanyola de la Gastronomia 2018 al imposar-se a Conca, segona finalista del premi.

Sota el lema Manjar de Reyes, la ciutat ha captivat al jurat amb la seva completa oferta gastronòmica: la ‘morcilla’, la cecina, el xoriço de León, els pebrots rostits del Bierzo o els formatges de Valdeón són alguns dels motius de pes que han fet decantar la balança. A més a més dels 16 segells de qualitat amb els que compten els productes lleonesos, les Denominacions d’Origen dels vins de Lleó i el Bierzo i les marques de garantia.

 

 

Durant els 365 dies del 2018, Lleó organitzarà més de 155 activitats on la gastronomia serà la protagonista. Productes tradicionals combinats perfectament amb la innovació culinària dels últims temps donant com a resultat una exquisida gastronomia local. D’aquesta manera, els nostres viatgers més foodies tenen des d’avui mateix un nou destí a la seva llista de viatges pendents.

La votació final va ser duta a terme per professionals del món del Turisme, de l’Hosteleria, de la Comunicació i representants institucionals del Ministeri d’Agricultura. Huelva, guanyadora del premi l’any 2017, cedeix el seu tro a la nova reina de la gastronomia a Espanya: Lleó.

 

 

» Notícies, Recomanacions Beatgers » Lleó: Capital Espanyola de la Gastronomia...

, , , , , 19 d'octubre de 2017

Els comentaris estan tancats.