Travel Photographer Of the Year 2015

Fotografies del Travel Photographer Of the Year 2015

Rànquings i llistes

Fotografies guanyadores del Travel Photographer Of the Year 2015

A cada viatge es realitzen milers de fotografies per part de fotògrafs professionals o simplement aficionats. Tots aquests hi tenen cabuda a la participació del Travel Photographer Of the Year, tot i que són pocs els que opten als premis i reconeixements d’un dels guardons internacionals més importants actualment.

Beatgers t’apropa a les principals fotografies guanyadores del 2015 en les seves diferents categories:

Guanyador del Travel Photographer Of the Year:

Marsel Van Oosten, fotògraf professional especialitzat en la natura procedent d’Amsterdam. La simplicitat és la màxima sofisticació, realitzada als pantans de Louisianaés l’obra guanyadora del concurs.

Simplicity is the ultimate sophistication, fotografies

La simplicitat és la màxima sofisticació (Marsel Van Oosten)

Guanyador del millor fotògraf jove: 

Amb només 18 anys, Chase Guttman (Estats Units) s’ha endut el premi gràcies a les fotografies fetes a Basuto, un petit poble de Lesotho (Àfrica). Aquestes reflecteixen la vida i els voltants d’aquesta comunitat connectada al territori a través d’intenses tonalitats blaves.

Lesotho

Locals de Basuto, a Lesotho (Chase Guttman)

Guanyador del premi ‘Viatjant amb la meva càmera’ (dels 15 als 18 anys): 

Spencer Cox (Estats Units), també de 18 anys, ha realitzat un treball magnífic des de Yosemite fins a Islàndia capturant la grandiositat d’un dels majors entorns naturals juntament amb els detalls més petits que es trobava pel camí.

Spencer Cox, fotografies

Llacuna glacial Jökulsárlón a Islàndia (Spencer Cox)

Guanyador del millor fotògraf jove fins als 14 anys:

Tot i tenir només 13 anys, Michael Theodric (Indonèsia) demostra el seu talent per la fotografia amb un portfoli on captura l’essència, la il·luminació i el moviment del Hungry Ghost Festival a la seva Indonèsia natal.

 Michael Theodric

Hungry Ghost Festival a Indonèsia (Michael Theodric)

Guanyador de la categoria ‘Gent i Cultures’:

L’australià Mitchell Kanashkevich va sorprendre al jurat amb la real història de la vida a Maramures, Romania. La seva principal passió és la de capturar amb la seva càmera aspectes de cultures antigues i reflectir la condició humana en situacions úniques i difícils.

Mitchell Kanashkevich

Retrat a Maramures, Romania (Mitchell Kanashkevich)

Guanyador natura i medi ambient:

James Morgan (UK), director de cinema i fotoperiodista, guanyador de la categoria amb fotografies de la caça de llops a Yakutia, Rússia. Un premi si més no polèmic.

James Morgan

La caça de llops a Yakutia, Rússia (James Morgan)

Guanyador de la categoria ‘Portfoli de viatge creatiu’:

La xinesa Xia Xuejun, fotògrafa no professional, s’alça amb la victòria al retratar la forma de vida de Hubei, a la pròpia Xina.

Xia Xuejun

El vaixell de remolc tirat per locals de Hubei (Xia Xuejun)

Guanyador de ‘Un moment a la llum’:

Uli Kunz, alemany i biòleg marí, és descrit pel jurat com a ‘potent, dinàmic, gràfic i intel·ligent’ amb la fotografia realitzada a l’illa de Helgoland (Alemanya).

Uli Kunz

Joc de llums a l’illa de Helgoland (Uli Kunz)

Per veure les fotografies guanyadores de les altres categories visita la pàgina principal del concurs o informa’t de tots els detalls de la propera exhibició al Museum of London Docklands per aquest estiu del 2016.

» Rànquings i llistes » Fotografies del Travel Photographer Of the...

, , , 11 de gener de 2016

Els comentaris estan tancats.