Joc de Trons barcelona

L’exposició de Joc de Trons s’instal·la a Barcelona

Notícies, Recomanacions Beatgers

Joc de Trons ha arribat a la capital catalana

Ja pots visitar l’exposició de Joc de Trons al Museu Marítim de Barcelona (Av. de les Drassanes, s/n, 08001 Barcelona) fins el 7 de gener. Una superfície de 1.000 metres quadrats dedicats a exhibir el vestuari i l’atrezzo dels personatges d’una de les millors sèries del moment.

 

L’exposició ha trigat 2 anys i mig en acumular les peces exposades, autenticades pels mateixos actors de la sèrie. Els creadors d’aquesta iniciativa són la productora nord-americana GES juntament amb HBO i les promotores europees Sold Out i Encore. El material es troba organitzat per temàtiques i cases i els assistents podran emportar-se de record alguns muntatges fotogràfics com, per exemple, escalant el mur.

The Touring Exhibition ha venut ja més de 20.000 entrades i en el seu primer cap de setmana d’obertura (28-29 d’octubre) va aconseguir l’aforament complet. Els tiquets es poden adquirir a partir de 10€ (nens de dimarts a dijous) fins a 18,50€ (adults de divendres a diumenge) i també es pot complementar amb una audioguia per 6€ més.

Els fans de GOT (Game of Thrones) podran d’aquesta manera alleujar una mica l’angoixa fins el 2019, any en que està prevista l’estrena de la vuitena i última temporada de la sèrie.

 

» Notícies, Recomanacions Beatgers » L’exposició de Joc de Trons s’instal·la...

, , , , , , 30 d'octubre de 2017

Els comentaris estan tancats.