Ciudades más visitadas del mundo

Ja saps quines són les ciutats més visitades del món?

Rànquings i llistes

Les ciutats més visitades del món

L’estudi Global Destination Cities Index (GDCI) de Mastercard recull aquelles ciutats que han crescut més en visitants internacionals del 2009 al setembre del 2016. Àsia Pacífic domina clarament el rànquing amb 11 ciutats en el top 20. 

Gràfic de l'estudi de Mastercard: Top 20

Taula del Top 20 de ciutats més visitades del món. Font: Mastercard

 

Bangkok, la capital de Tailàndia, lidera el top 20 amb el major número de visitants internacionals que la visiten cada any, en aquest cas, la gran majoria d’ells en època de vacances i viatges d’oci. A més a més, Tailàndia va tancar l’any passat amb un 29% de visitants espanyols, és a dir, un total de 150.940 turistes procedents d’Espanya. A diferència, per exemple, de Shanghai (dinovena posició) on predominen els viatges empresarials i de negocis.

 

tailàndia

El caos de Bangkok

 

La segona, i liderant Europa, és Londres amb 19,88 milions de viatges; seguida de París amb 18,03 milions. Mastercard ha realitzat també el top 10 de les ciutats més visitades d’Europa:

 

Top 10 de ciutats més visitades a Europa. Font: Mastercard

Top 10 de ciutats més visitades a Europa. Font: Mastercard

 

En relació als destins espanyols, tenim que Barcelona i Madrid es troben entre les 10 ciutats europees que més visitants internacionals reben, situant-se en quarta i desena posició respectivament. Ambdós destins han crescut respecte els resultats de l’any 2015 (un 6,4% i un 5,8% més).

Les dades de l’estudi s’han extret en funció del número total de visitants internacionals que passen, mínim, una nit en aquella ciutat, sumant també les despeses transfrontereres que realitzen i el preu del bitllet d’avió. Haurem d’esperar a l’any vinent per veure com evoluciona el rànquing i si apareix algun nou destí revelador en les llistes dels viatgers internacionals.

» Rànquings i llistes » Ja saps quines són les ciutats...

, , , , , , , 28 de setembre de 2016

Els comentaris estan tancats.