• 799.00  Açores

  AÇORES

  Si vols acomiadar el 2018 d’una manera diferent et proposem 7 dies a les illes Açores. Naturalesa enmig de l’Atlàntic. Inclou vols, allotjament amb esmorzar i sopar de Cap D’any.

 • 6,015.00 

  ARGENTINA

  Les raons per les que l’Argentina impressiona als viatgers són evidents. El tango, la carn, els gauchos, el futbol, la Patagònia, els Andes… Només les més típiques ja creen un espectacular còctel que desperta la passió pel viatge. Enamora’t d’Argentina!

 • 3,995.00 

  ARGENTINA

  Les raons per les que l’Argentina impressiona als viatgers són evidents. El tango, la carn, els gauchos, el futbol, la Patagònia, els Andes… Només les més típiques ja creen un espectacular còctel que desperta la passió pel viatge. Enamora’t d’Argentina!

 • 5,980.00  artic noruec en grup

  ÀRTIC NORUEC

  Safari amb llanxa, safari amb motos, expedicions amb raquetes de neu i huskies tot a través d’increïbles paratges de gel i glaceres, aurores boreals, illes i fiords t’esperen en un viatge espectacular a l’Àrtic Noruec.

 • 4,650.00  Corea del Sud en grup

  COREA DEL SUD

  La República de Corea depara un fabulós ventall d’experiències. Paisatges seductors i 5.000 anys de cultura i història. El cercle blau i vermell enmig de la bandera de Corea del Sud simbolitza a la perfecció la fluïda barreja entre l’antic i el modern en aquest país conegut oficialment com a República de Corea.

 • 629.00  creuer costa diadema

  COSTA DIADEMA

  Sortida des de Barcelona, passant per Palma de Mallorca, Palermo, Roma, Savona i Marsella. El creuer Costa Diadema és l’última incorporació de la flota de Costa Cruceros. Es va construir per viure moments perfectes una combinació de relax i diversió amb un munt d’activitats a bord, bars i restaurants gourmet i la seva zona de benestar.

 • 2,390.00  mercat nadalenc creuer cap d'any

  CREUER DE CAP D’ANY

  Vols acomiadar el 2018 d’una manera ben especial? Què et sembla a bord del creuer Queen Elisabeth. Gaudeix de l’esperit nadalenc a Shouthampton, Bruges, Cherbourg i Amsterdam, amb mercats de Nadal i un comiat de Cap d’Any en un ambient festiu i ple de màgia.

 • 973.00  Creuer de Cap D'any pel Danubi

  CREUER DE CAP D’ANY PEL DANUBI

  Què et sembla anar de Creuer per Cap d’Any i acomiadar el 2018 d’una manera ben especial? Gaudeix de l’esperit nadalenc en un creuer pel Danubi. Un creuer fluvial amb parades a Viena, Bratislava i Budapest, mercats de Nadal i un comiat de Cap d’Any en un ambient festiu i ple de màgia a bord del vaixell M.S River Discovery II.

 • 843.00  Viena Nadal Creuer de Cap D'any pel Danubi

  CREUER DE NADAL PEL DANUBI

  Et ve de gust fer un creuer de Nadal pel riu Danubi? L’època nadalenca té un magia ben especial, les ciutats europees s’engalanen per celebrar les festes. No hi ha millor pla que gaudir de ciutats amb encant com Viena, Bratislava i Budapest, en un creuer fluvial amb mercats de Nadal.

 • 950.00  Dubai

  DUBAI PONT DE DESEMBRE

  Dubai en grup pel Pont de Desembre! Un destí fascinant pels més gurmets, els amants de les compres, l’art, la diversió i el desert. Tranquil, obert, optimista i ple d’energia, aquí pots trobar tant la vida més senzilla com el luxe futurista.