• 799.00  Açores

  AÇORES

  Si vols acomiadar el 2018 d’una manera diferent et proposem 7 dies a les illes Açores. Naturalesa enmig de l’Atlàntic. Inclou vols, allotjament amb esmorzar i sopar de Cap D’any.

 • 5,980.00  artic noruec en grup

  ÀRTIC NORUEC

  Safari amb llanxa, safari amb motos, expedicions amb raquetes de neu i huskies tot a través d’increïbles paratges de gel i glaceres, aurores boreals, illes i fiords t’esperen en un viatge espectacular a l’Àrtic Noruec.

 • 580.00  Circuits Internacionals Roma

  CIRCUITS INTERNACIONALS

  Gaudeix dels viatges organitzats amb tot inclòs! Circuits per Europa i circuits internacionals: Itàlia clàssica, el millor d’Anglaterra, Polònia, Bretanya francesa, França medieval i Suïssa o Marroc al complert.

 • 2,390.00  mercat nadalenc creuer cap d'any

  CREUER DE CAP D’ANY

  Vols acomiadar el 2018 d’una manera ben especial? Què et sembla a bord del creuer Queen Elisabeth. Gaudeix de l’esperit nadalenc a Shouthampton, Bruges, Cherbourg i Amsterdam, amb mercats de Nadal i un comiat de Cap d’Any en un ambient festiu i ple de màgia.

 • 973.00  Creuer de Cap D'any pel Danubi

  CREUER DE CAP D’ANY PEL DANUBI

  Què et sembla anar de Creuer per Cap d’Any i acomiadar el 2018 d’una manera ben especial? Gaudeix de l’esperit nadalenc en un creuer pel Danubi. Un creuer fluvial amb parades a Viena, Bratislava i Budapest, mercats de Nadal i un comiat de Cap d’Any en un ambient festiu i ple de màgia a bord del vaixell M.S River Discovery II.

 • 843.00  Viena Nadal Creuer de Cap D'any pel Danubi

  CREUER DE NADAL PEL DANUBI

  Et ve de gust fer un creuer de Nadal pel riu Danubi? L’època nadalenca té un magia ben especial, les ciutats europees s’engalanen per celebrar les festes. No hi ha millor pla que gaudir de ciutats amb encant com Viena, Bratislava i Budapest, en un creuer fluvial amb mercats de Nadal.

 • 58.00  Excursions Pont de Besalú

  EXCURSIONS D’UN DIA

  No hi ha res com desconnectar de la rutina amb una escapada! Gaudeix de les nostres excursions d’un dia amb sortida des de Sabadell i dinar inclòs. Besalú, Montserrat, Cadaqués i molt més. Excursions amb visites i guia acompanyant.

 • 3,160.00 

  LAPÒNIA

  El viatge a Lapònia finlandesa ens ofereix un complet programa d’experiències i activitats d’hivern per gaudir d’un Nadal molt especial a Saariselkä. Safaris en motos de neu, trineus de huskies o rens, a més de l’esperada visita al Pare Noel. Un viatge ideal per fer amb nens! Aprofita les nostres sortides al desembre, incloent el pont de desembre i cap d’any.

 • 608.00  Budapest Creuer Danubi

  PONT DE DESEMBRE PEL DANUBI

  Creuer fluvial pel Danubi al pont de desembre. Et proposem una opció per desconnectar i gaudir del Nadal amb mercats nadalencs a Viena i Budapest, dues de les ciutats europees amb més encant.

 • 874.00  creuer pel rin

  PONT DE DESEMBRE PEL RIN

  Creuer fluvial pel Rin al pont de desembre. Viu el Nadal a Alemanya amb mercats nadalencs. Amb pensió completa, 5 visites a peu i visita de Frankfurt!